Vuoteen 2009

Tämä on varmaan jo kolmas käsityöblogi, jonka perustan. On ahdistanut, kun en saa (edes) ulkoasua itseni näköiseksi ja muutenkin tämän säätäminen on niin kovin hankalaa. Lisäksi en osaa valokuvata tekeleitäni enkä saa edes aikaiseksi tehdä mitään täysin valmiiksi.

Mutta nyt nämä kaikki asiat muuttuu. Onhan vuosi vaihtunut ja nyt tehdään lupauksia tulevalle. Päätin, mukaillen tätä ajatusta, toteuttaa oman kalenterin siltä pohjalta, mitä tahdon oppia. Alustavaa suunnitelmaa olen tehnyt, se ilmestynee tuohon sivupalkkiin jahka saan aikaiseksi. En siis seuraa tuota Elizabeth Zimmermanin neulealmanakkaa, vaan teen samalla systeemillä omaa vaatimatonta tasoani vastaavan kalenterin. Enhän halua nuutua mahdottomuuksiin heti vuoden alussa. (Lisäksi se tosiasia, että keväällä edessä on muutto ja syksyllä aloitus koulussa, joten näille kuukausille varaan pienehköjä ja ei niin vaativia projekteja.)

Lisäksi olen päättänyt parantua ekologisesti ihmisenä. Tämäkin lista ilmestyy sivupalkkiin ja saa kenties myös päivitystä osakseen toisinaan.

Kolmas sivupalkkiin ilmestyvä lista on to-do-lista.

Tällä kertaa ei kuvia. Yritän alkaa aktiiviseksi. Todella. Huivi on puikoilla..

0 kommenttia: