No jes!

Kylläpä kesti taas. Olen minä jotain tehnytkin. Liityin myös Lankahamstereihin ja on ollut hyvin hankala olla ostamatta lankaa.

Tammikuun onteloneuletta en unohtanut. Se on menossa lahjaksi maaliskuussa, joten vain pieni vilautus ja todiste, että tulipahan tehtyä.
Enemmän tietoja kunhan tulee täysi paljastus.

Lapaset Fritidsgarnista. Ei hajua silmukoista tai puikoista. Menevät jonnekin laatikkoon odottelemaan ostajaa/lahjansaajaa.

Kukkaset virkkasin ystävänpäiväkortteihin. Sekalaisia punaisia lankoja jämlankalaatikoiden kätköistä. Koukku nro. 2,5 Hahtuvaimuja (niihin vielä suurimmalta osin ompelemattomiin) kestovaippoihin.

Tennessee-pipoja. Puikot nro. 3,5, isommassa silmukoita 116, pienessa 104. Pinkki Chilille, vihreän piti tulla Pippurille kesäksi, mutta on nyt jo sangen kinkkana. Menee eräälle pienelle lähipiirissä. Pippurille on oma puikoilla.

Ja hah, tässä helmikuun neulekalenterin harjoituskappale. Aloitettu kärjestä, Ullan ohjeiden mukaan, sovellettu omaan jalkaan sopivaksi. Palmikot ja pitsineule eivät erotu, mutta sangen alkeelliset sellaiset löytyy. Parasta kuitenkin, etten mistään löytänyt suoraan silmääni hivelevää mallia, joten otin hieman mallia jostain perusohjeesta ja säveltelin itse silmukoihin sopivan mallikerran. Ja tiimalasikantapääkin näistä löytyy. Joten taas pitäisi modata tuota neulekalenteriakin.. Lankana siis 7-veljestä ja puikot nro. 3,5

Laatikosta löytyisi myös yhdet hahtuvalapaset, jotka odottavat (ties monettako kuukautta) pesukonepyöräytystä. Lisäksi on myös alunperin (vuosi sitten aloitettuna) sopivankokoinen bolero ruskeasta Bambusta Chilille. Motivaatio katosi, kun huomasin tekeleen olevan jo liian pieni. Myös kestovaippoihin ja muutamaan lasten vaatteeseen on leikattu kankaat valmiiksi ja ompelukonekin odottaisi.. En vaan saa aikaiseksi.


Nämä nyt kuitenkin valmiina.. Kerron enemmän sitten (vuoden päästä, kun Pippurikin jo kuiva ja vaipat vihdoin valmiina:D) kun seuraavan kerran eksyn näille aiheille.

Nyt puikoilla on Pippurin oma puuvillapipo Tennesseestä, minun harmaa, ihana, pörröinen, alpakkainen, pehmeä ja ranteita painollaan rasittava villatakki täynnä palmikoita sekä toinen villatakki minulle. Olikohan muuta.. Ei kai.. Vielä.

0 kommenttia: